Billboard Music Awards 2014

Carrie se v neděli (pro nás v pondělí) zůčastnila předávání cen Billboard Music Awards, kde byla nominovaná v nejprestižnější kategorii, Milestone Awards, kde vítěz je volen fanoušky. V samotném závěru hlasování stála proti OneRepublic a Ellie Goulding. A hádejte! CENU SI ODNESLA CARRIE! Jsem za to moc štastná, opravdu si to zasloužila.
Ale teď zpět k samotnému předávání. Carrie na podiu představila zcela nový duet „Something Bad“ který napsala kamarádka Miranda Lambert (song je i na jejím aktuálním albu Platinum). Popravdě, budu si na to muset asi pořádně zvyknout. Není to až tak můj silný šálek kafe,ale Carrie tam zní dokonale.
V galerii najdete obrovský množství HQ fotek, tak si je vesele můžete projít. Na červeném koberci si Carrie navlékla žluté Oriett domenech šaty, boty Briana Atwooda, prstýnek návrháře Amrapali a náušnice L’Dezen.Na vystoupení si na sebe navlékla YSL boty, Spragweks pásek, Zadig Voltaire náušnice, Christian Benner sáčko a triko. Na tiskovku a v backstagi ji nachytali v šatech Jill Stuart, boty Giuseppe Zanottiho, Jorge Adeler náušnice, Amrapali a Marina B prstýnky a taštičku od Rene Caovilla.

>> příjezd <<

>> vystoupení <<
>>předávání ceny / během show <<
>> zákulisí <<
>> tiskovka <<
>> portréty <<

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *